Climent Olm mostra el conjunt escultòric de Rocaviva a la Seu d’Urgell

La seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell acollirà des d’aquest dissabte l’exposició Rocaviva baixa a la Seu, de l’escultor Climent Olm. Amb aquesta mostra, el Consell Comarcal enceta el projecte Coneixem l’Alt Urgell, que consistirà en exposicions temàtiques mensuals encaminades a difondre el patrimoni i les activitats culturals i les iniciatives de desenvolupament socioeconòmic de la comarca.

L’exposició dedicada a Rocaviva consisteix en fotografies de mida gran d’algunes de les més de 600 roques que Climent Olm ha treballat al llarg de 25 anys en un bosc proper al poble de Mussa, a cavall de la Cerdanya i l’Alt Urgell. A part de les imatges dels plafons, se’n podran veure moltes més a través d’una pantalla. La mostra s’acompanya d’un extens catàleg de 40 pàgines.

El conjunt escultòric de Rocaviva, declarat patrimoni cultural, està estructurat per una xarxa de senders seguint els quals el visitant pot veure de prop, i tocar, les més de 600 roques granítiques treballades per Olm, des del petit baix relleu fins a la talla profunda. Rocaviva es pot visitar els dissabtes al matí, prèvia reserva al telèfon 649 21 09 25.