L’acusació de facilitar el blanqueig de capitals realitzada per Estats Units al propietari de Banco Madrid, BPA (Banca Privada d’Andorra) ha desfermat una guerra pels clients entre entitats espanyoles i andorranes que amenaça al sistema financer del Principat, segons publica avui elEconomista.es.

“Més enllà que els nostres gestors hagin reactivat els seus contactes, una cosa lògica en la situació actual, el que s’està advertint són més trucades de clients de bancs andorrans interessant-se pels nostres serveis i els passos a seguir per mobilitzar les seves inversions”, apunten en una firma espanyola i corroboren en unes altres.

La seva versió és que són molts els inversors, amb cabals elevats, que en els últims dies els han contactat per preguntar pels seus serveis i el potencial traspàs en els productes d’inversió davant el simple temor de sortir assenyalats per haver aixoplugat els diners en una firma andorrana, encara que la seva operativa no tingui cap dubte.

5 comentaris

  1. Sí, pots posar els diners en un banc ètic, que també n’hi ha.

  2. Algú sap si es possible viure sense un compte al banc? Si no vull que cap banc “gestioni” els meus diners tinc alguna opció? Puc almenys fotre els meus estalvis sota el coixí?

  3. El gobierno andorrano lo k tendría k haber echo es apoyar a sus bancos, no querer quedar bien con los vecinos y joder toda la banca andorrana .así el país irá bien ,4 años más.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada