La Fundació Privada Tutelar ha informat mitjançant un comunicat que els diners objecte de la denúncia contra David Claverol coneguda aquest dijous han estat restituïts.

Segons informen des de l’ens els diners han estat “ingressats en un dels comptes bancaris de la Fundació Privada Tutelar” aquest dilluns a les 16.51 hores.

La fundació estava a l’espera per presentar una demanda civil per recuperar els més de 20.000 que faltaven a la caixa. La via penal, per contra, es considera oberta des del moment en què es va presentar la pertinent denúncia a la fiscalia.

A final de juliol va ser quan Claverol va fer reintegraments de comptes de la fundació que no eren els ordinaris. També va cobrar una factura emesa al seu nom teòricament com a compensació per les hores de dedicació a l’entitat, una circumstància que mai s’havia produït en la història d’un organisme sense ànim de lucre.

El president del Patronat, Joan Carles Rodríguez Miñana, assegura que s’ha comprovat que no hi ha hagut més danys econòmics, que els fets no han afectat en l’activitat i que a hores d’ara la fundació té una situació econòmica sòlida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada