Claus per trobar feina: La viralitat de les xarxes socials beneficia la reputació de l’usuari en la seva recerca de feina

curriculumÉs aquesta persona com diu ser? En el moment de seleccionar una persona per a un lloc de treball, la confiança és un dels majors handicaps als quals s’enfronta l’empresa. Corroborar si el que mostra en el seu currículum és cert és primordial perquè l’elecció del candidat sigui la correcta.

Els recursos tecnològics d’avui dia, com les xarxes socials o els CV en línia, ajuden tant a buscar feina com a decidir quina és la persona idònia per a un lloc. El fet de poder disposar de la teva experiència laboral actualitzada i que altres usuaris avalin la teva professionalitat i la teva feina anterior té un valor extraordinari per als responsables de personal, que fan ús d’aquestes eines en els seus processos de decisió. La competència en el mercat laboral actual és molt complexa i aconseguir que el nostre currículum destaqui entre el total de candidatures que es reben al dia en un mateix procés esdevé una tasca imprescindible per tenir una possibilitat d’arribar a formar part de l’empresa. Per als responsables encarregats d’escollir la persona adequada al lloc ofert, tenir una referència per part de terceres persones sobre el candidat els ajuda en la seva elecció, obtenint una major credibilitat i confiança que només amb l’experiència descrita en el currículum.

Tal com destaquen des de l’equip de la meva -currículum-vitae.com, aplicació web per crear de forma gratuïta un currículum incloent una presentació en vídeo, les recomanacions línia de currículum afavoreixen l’elecció del candidat. Recentment, la plataforma ha inclòs a la seva web la possibilitat que els usuaris puguin demanar als seus amics i seguidors una recomanació del seu CV per generar més confiança cap als responsables de selecció mostrant la professionalitat i la confiança d’aquesta persona. A més de les recomanacions en línia, disposar d’un bon currículum actualitzat i disponible en qualsevol moment al costat d’una presentació en vídeo reforça les possibilitats de ser escollit en qualsevol candidatura.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.