Claus per a decorar un saló clàssic i elegant

Un menjador d'estil clàssic
Un menjador d’estil clàssic (iStock)

L’estil clàssic es caracteritza per la seva sobrietat, el caràcter seriós i la capacitat de crear ambients en el qual et sentis tranquil. Però també destaca per la seva elegància i sofisticació. Compartim algunes claus que et serviran com a base per a decorar un saló clàssic i elegant que sorprengui.

El primer que has de tenir clar és que aquest tipus de decoració té molta presència i cadascun dels elements que afegeixis hauran de destacar per la seva qualitat, la seva línia i els seus acabats. Aquest tipus de disseny enalteix la història d’un moble antic i fa que el teu saló llueixi com un lloc interessant en el qual han succeït moltes anècdotes.

Els mobles són l’element bàsic que marcarà la diferència en el teu saló. Per això és important que posis especial atenció en aconseguir unes bones peces, com per exemple els sofàs, les cadires de menjador, les vitrines clàssiques, els miralls…

Potser ja tens algunes butaques o cadires que puguin servir-te per a la teva nova decoració. Entapissa de nou la part tèxtil de les teves butaques i cadires amb teles florals.

L’estil clàssic es caracteritza perquè les fustes fosques són les que protagonitzen l’espai. Els mobles de cirerer o noguera americana seran ideals. També pots decantar-te per acabats més clars, com els de les fustes de castanyer o roure, que ajuden al fet que l’ambient sigui més lluminós.

La pintura de paret, de colors clars, sempre ha estat l’opció més recomanada per a decorar el saló a l’estil clàssic. En general, opta pel blanc, pel color crema, pels torrats i pel beix. Aquests colors aportaran molta tranquil·litat i relaxació a l’estança.

Dona-li un toc modern a la decoració. Això farà que els convidats continuïn meravellant-se per l’estil clàssic de la teva estança, però us permetrà, a tu i a la teva família, viure allí durant molt de temps sense cansar-vos d’aquesta aposta decorativa atrevida.Per Decoracion2.com 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES