Claudi Ribeiro sense sort a la terra del 18è Ral·li ciutat de Cervera

No  ha pogut ser. Claudi Ribeiro “Leite” – Marta Anglada (Peugeot 208 1.2 – GC Motorsport), no van tenir un bon inici en la segona part de la temporada (la d’els ral·lis de terra) del Volant RACC 2017 / Trofeu Mavisa 2017.

Les esperances de completar una bona actuació de la cita de Cervera, van quedar truncades en la primera especial cronometrada. La falta de visibilitat, a causa de la proximitat del rival que els precedia, va provocar un toc que va tenir conseqüències nefastes per a la suspensió del Peugeot.

Malgrat tot, cal destacar que després d’acollir-se a l’opció de super-ral·li, Ribeiro-Anglada van marcar el millor crono del Volant en l’última especial de la jornada. Això els va permetre sumar 1 punt en la classificació provisional de l’esmentat certamen.

El pilot andorrà ens comentava són aquestes paraules l’incident: “Quan no havien transcorregut els primers 4 km, de la primera especial del ral·li, vam atrapar al rival que havia sortit abans que nosaltres. La gran quantitat de pols ens va deixar sense visibilitat per intentar avançar fins i tot, per mantenir-nos just darrere. La cosa es va complicar quan no vam poder evitar algun toc, la veritat és que no me’n vaig adonar, que va doblegar el braç de la suspensió esquerra davantera. Vam intentar seguir però al final es va acabar per trencant”.

L’abandó en la primera cita de terra de la temporada va ser inevitable. Com queda dit, Leite i el seu equip van decidir acollir-se a l’opció de super ral·li: “Vam poder reparar la nostra mecànica i disputar el bucle de les especials de la tarda, els cronos van ser bons i almenys ens anem de Cervera sabent on estem respecte als nostres rivals en especials d’aquestes característiques·.

Així doncs, el treball realitzat per Ribeiro – Anglada no es veurà reflectit de manera directa en la classificació del 18 Ral·li de Cervera, però, sens dubte, serà una bona referència per a la propera cita del calendari que a més tindrà una dificultat màxima. Estem parlant de la primera etapa del Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada que es disputarà el proper 6 d’Octubre, a les pistes de terra de Bot, Casserres i Terra Alta.

Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.