Claudi Ribeiro “Leite” ha pres la decisió de canviar la seva posició a l’habitacle d’un cotxe de competició, concretament en el Peugeot 208 1.2, on se situarà en el backet de l’esquerra per competir en els ral·lis de Campionat de Catalunya, vàlids pel 39è Volant RACC 2017 / Trofeu Mavisa.

A l’esmentat habitacle, Leite tindrà a la seva dreta a Oriol Espinola que farà les funcions de copilot, mentre que el bon funcionament de la mecànica serà responsabilitat de l’equip GC Motorsport.

El tàndem Ribeiro-Espinola disputarà dissabte que ve (dia 27) el 32è Ral·li Empordà, segona prova sobre asfalt vàlid per a la present edició del Volant. La prioritat, en aquesta ocasió, serà no cometre errors i estar entre els millors al parc tancat final de La Bisbal d’Empordà.

Els membres de l’Escuderia Baix Empordà (EBE), organitzadors de l’esdeveniment s’han mantingut fidels, un any més, a un recorregut en el qual els obstacles a superar són especials mítiques al món dels ral·lis: La Ganga (6,34 km), Santa Pellaia (8,40 km), i Els Angels (15,66 km).
Els participants hauran de superar les esmentades cronometrades en dues ocasions. En total seran 205,80 km, dels quals 54,46 km, es disputaran contra el crono.

Per Leite aquest inici de temporada està sent trepidant, així ens explicava els motius: “La decisió de participar en el Volant la vaig prendre fa més o menys un mes. Equip, cotxe, pressupost, etc., són coses que hem hagut d’anar solucionant sobre la marxa. La situació actual és una mica més tranquil·la i que, de ben segur, serà molt millor si aconseguim un bon resultat a l’Empordà”.

En referència al recorregut Leite es mostra confiat: “Els reconeixements han anat molt bé i crec que hem fet unes notes molt bones. A més l’única especial en la qual no he competit és La Ganga, les altres són conegudes des de fa temps”.

El centre neuràlgic de la prova estarà a La Bisbal d’Empordà. En ple centre de la localitat estarà situat el parc de treball dels equips i el podi des d’on es donarà la sortida als participants i es durà a terme el lliurament de premis una vegada acabat el ral·li.

L’inici del ral·li està previst a les 14,45 hores del dissabte que ve (dia 27), mentre que l’arribada del primer vehicle al parc tancat final es farà a les 20.51 hores del mateix dia.

(Text: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada