Clare Allcard rep el premi Ciutadà de l’Any de la Massana

El Comú de la Massana ha atorgat avui el premi del Ciutadà de l’Any a Clare Allcard, durant la festa de l’Homenatge al Ciutadà, que se celebra en el marc del Roser de la Massana. La candidatura va ser presentada per una ciutadana de la parròquia i va rebre la llum verda del jurat, ja que Allcard és una persona molt coneguda i apreciada a la Massana per la seva implicació en activitats socials i culturals.

En la justificació de la candidatura, s’especifica que Allcard es mereix la distinció per l’atenció que dóna a les persones de parla anglesa, fet que facilita la seva integració a la societat andorrana, així com l’atenció a persones ingressades en institucions, col·laboració amb actes benèfics i ajuda directa a persones al seu domicili.

Clare Allcard es converteix així en la sisena homenatjada com a Ciutadà de l’Any (recordem que en l’edició anterior el premi va quedar desert, una possibilitat contemplada en les bases del premi). La distinció s’ha atorgat fins ara a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas i l’associació Carisma.

(Foto: Eduard Comellas)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *