citroen c4

Característiques
El nou Citroën C4 inclou noves motoritzacions i canvis en el seu disseny, ara més harmoniós i equilibrat, però a la vegada amb línies escolpides que atorguen una imatgeimponent.

A l’interior, ens trobem amb un habitacle de seients cofortables, alta lluminositat i un sistema d’aïllament acústic millorat.

Respecte de l’anterior model, a l’exterior destaquem el nou disseny de fars, que ara també compten amb sistema d’i·luminació led; mentre que a l’interior, ens trobem amb una nova pantalla de 7 polzades, que permet obtenir una alta informació i control del vehicle. El quadre d’instruments afavoreix una lectura intuïtiva, fet que també està relacionat amb uns nivells de control i de seguretat més elevats.

Pel qur fa al maleter, el volum és de fins a 422 litres, una xifra prou considerable. A més a més, a l’interior hi ha disposats diversos espais portaobjectes.

Motor

Dos propulsors a benzina i tres dièsel configuren la gamma de motoritzacions del Citroën C4.

En benzina, les opcions són el 110 cavalls, amb 184 km/h de velocitat màxima i consum mixt de 4,8 litres als 100. L’opció més potent a benzina és la de 130 cavalls, amb un promig de consum que no arriba als 4 litres i mig. En dièsel, hi ha tres motoritzacions disponibles:

· 99 cavalls, 180 km/h de velocitat màxima i consum de 3,6 de promig.

· 115 cavalls, amb una velocitat màxima de 190 km/h i un consum que voreja els 4 litres de promig, en circulació urbana i interurbana.

· 120 cavalls, amb una velocitat punta de 197 km/h i un consum de 3,6 de mitjana.
Seguretat

L’equipament de seguretat comença per una estructura rígida de la carrosseria, amb el sistema Aircross que s’encarrega de xuclar i alleugerir l’energia produïda per un xoc.

L’estabilitat del vehicle, que permet conservar la trajectòria en situacions de dificultat també és un punt important i bàsic de la seguretat del C4.

A tot plegat cal afegir-hi el sistema ABS, el repartidor electrònic de frenada, l’alerta per canvi involuntari de carril, l’alerta per objectes en situació d’angle mort i el sostre panoràmic.
Un ampli desplegament de coixins de seguretat fan que els ocupants quedin ben protegits a l’interior de l’habitacle.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada