citroen-c3-picasso

Característiques
El Citroën C3 Picasso és un vehicle del tipus monovolum petit, de perfil modern però amb certs tocs retro que dóna com a resultat un habitacle que capta l’atenció, gràcies al seu disseny totalment innovador. El frontal té una imatge elegant, amb uns llums diürns LED que reforcen aquest caràcter. Els fars, situats en una posició més alçada acaben per construir un conjunt equilibrat. Destaca de l’exterior, però, la part posterior, amb perfil de cub i formes arrodonides, amb grups òptics integrats. Amb tot plegat, el Citroën C3 Picasso és un vehicle compacte en el seu exterior, però que aconsegueix una bona habilitat interior. Un interior que es caracteritza per la practicitat i el disseny. La posició del conductor és especialment ergonòmica, amb volant regulable en altura i en profunditat i comandaments fàcilment accessibles L’interior del Citroën C3 Picasso també es caracteritza per la modaluritat dels seients i de la banqueta posterior, fàcilment accionable. A més a més, el vehicle disposa de múltiples espais per tal de desar els objectes; mentre que el maleter també es prou ampli, amb una capacitat de 380 a 500 litres.08

Motor
El C3 Picasso permet escollir entre dos motors a benzina de 95 i 120 cavalls i dos dièsel de 90 i 115 cavalls. El motor a benzina de 95 cavalls té una velocitat màxima de 178 km/h i el consum mitjà és de 6,3 litres. Per la seva part, el benzina de 120 cavalls té una velocitat màxima de 188 km/h, amb un promig de consum de 5,7 litres. El propulsor dièsel de 90 cavalls pot circular a una velocitat punta de 174 km/h, amb un consum mixt de 4,1 litres.El dièsel de 115 cavalls pot circular a 185 km/h i el consum mitjà és de 4,6 litres.

Seguretat
Una estructura de carrosseria rígida i amb zones deformació progressiva per tal de xuclar l’energia repercutint al mínim l’habitacle és una de les principals bases de la seguretat del Citroën C3 Picasso. El vehicle també incorpora un efectiu sistema d’il·luminació amb fars antiboira amb funció ‘cornering’, amb el qual s’aconsegueix un extra d’il·luminació en revolts i interseccions. El Citroën C3 Picasso pot disposar de fins a 6 coixins de seguretat. També compta amb sistema de frenada d’alta seguretat, amb quatre frens de disc ventilats, ABS, repartidor electrònic de frenada i ajuda a la frenada d’emergència i sistema d’estabilitat ESP.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada