citroen c1

Característiques
El Citroën C1 és un vehicle utilitari, amb carrosseria de tres, cinc portes i l’Airscape, que permet enretirar part del sostre, que està fet en material tèxtil i que s’acciona elèctricament. El disseny desprèn dinamisme, amb un estil jove i desenfadat òptim per a la circulació urbana. Els fars, de ‘mirada alegre i atrevida’ són un dels punts d’interès del disseny d’aquest vehicle.

A nivell de conducció, el vehicle es caracteritza per un perfecte arrapament a la carretera. A més a més, la seva resposta és àgil i eficient i, a l’interior, ens trobem amb un habitacle confortable i acollidor.

A nivell tecnològic, el Citroën C1 inclou el sistema Mirror Screen, una tauleta tàctil de 7 polzades que permet controlar i tenir informació de diverses opcions del vehicle, a la vegada que gestiona les aplicacions de l’Smartphone.

L’interior permet disposar opcionalment de climatitzador automàtic, ajustament d’altura del seient del conductor, seients davanters amb memòria o seients calefactats, per exemple. També hi ha en opció la càmera de visió posterior i esistema d’accés i engegada mans lliures.
Respecte del maleter, aquest té 196 litres de capacitat, ampliables a 780 quan es pleguen els seients posteriors.

Motor
El C1 inclou un propulsor de 69 cavalls de potència, amb una cilindrada de 998 cc.
Aquest motor assoleix una velocitat punta de 160 km/h, amb un consum mixt de 4 litres als 100.
El motor més potent que equipa és el de 82 cavalls 1.2, que consumeix una mitjana de 4,3 litres als 100 i una velocitat màxima de 170 km/h.

Seguretat
El nou C1 equipa de sèrie 6 coixins de seguretat i sistema ESP, que corregeix la trajectòria del vehicle en cas de pèrdua d’adherència, ja sigui per condicions climatològiques o per característiques del ferm.

Destaca també de la seguretat la precisió de la direcció assistida, que ofereix una òptima resposta.

Un altre element tecnològic que s’ofereix de sèrie és el sistema d’ajuda a l’engegada en pendent.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada