cirqueCirque du Soleil s’instal·larà l’estiu vinent a PortAventura. Durant dos mesos (juliol i agost ) representarà diàriament el seu espectacle Kooza per a més de 2.400 espectadors. Segons informa avui el Diari de Tarragona, l’entrada de la companyia canadenca al resort de la Costa Daurada és, de moment, temporal: l’acord signat és només per a la temporada 2014 però la voluntat d’ambdues parts és que, a curt termini, estableixi una seu permanent a PortAventura, similar a la qual ja té a Las Vegas (Estats Units).

‘El primer any serà de prova , si funciona bé esperem tancar un acord de permanència perquè continuï almenys durant quatre o cinc anys’, asseguren fonts d’Investindustrial, empresa de la família italiana Bonomi, propietària del macrocomplex de Salou i la Pineda, segons recull el diari tarragoní.

Abans de comprometre’s amb PortAventura, Cirque du Soleil va mantenir converses amb els promotors de BCN World per instal·lar-se en el futur macrocomplex de turisme i oci previst al costat de PortAventura. Ambdues parts van negociar la possibilitat que la companyia canadenca establís una seu permanent. Finalment s’ha decantat pel resort de la família Bonomi, tot just un mes i mig després que PortAventura anunciés la seva entrada a BCN World a través de la gestió de sis hotels (un en cada un dels sis resorts previstos).

Text: Diari de Tarragona

2 comentaris

  1. Ricard, jo diria que no han tancat encara el contracte amb Andorra, però si que van dir que estava molt a prop i que ho farien a bans de final d’any, que seria com un espectacle que es repetiria cada any i que calia consolidar-lo. Ara ja veiem que se’n va a passeig

  2. I aquí què farem? el ridícul com sempre? que no ho sabien a Andorra Turisme? que no van posar una clausula per evitar això? D’això jo en dic “ser cornut i pagar el beure”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada