L’oferta cultural d’estiu del Comú de la Massana inclou tot tipus d’espectacles de carrer, des de concerts de grups del país a teatre, circ o titelles.

Dijous, 1 d’agost, hi haurà la primera sessió de la Nit sense Paraules, una proposta que, després de l’èxit de les passades edicions, enguany es duplica. L’estructura serà la mateixa en els dos casos: primer hi haurà un espectacle itinerant, que començarà i acabarà a la plaça de les Fontetes, que serà l’escenari de la segona actuació.

Obrirà el cicle El Petit Circ, amb la companyia Fadunito, que portarà el seu espectacle còmic pels carrers de la Massana. Tot seguit, entrarà en acció la companyia Cris-is, amb una comèdia que té com a protagonista un clown.

Les Nits sense Paraules estan concebudes per als públics de totes les edats i nacionalitats, ja que amb el llenguatge gestual s’aconsegueix generar emocions sense necessitat de la parla. La següent sessió serà el 7 d’agost.

D’altra banda, els Capvespre d’Estiu, portaran de nou música en directe a la Plaça del Quart el 8 d’agost, amb el duo Jamp (Amparo Frau i Jonhy Marchan), que fa  versions de tots els estils i de tots els temps.