matinsAquest dijous, al Punt Informació Gent Gran de Social, ha tingut lloc la cinquena trobada de gent gran, en el cicle Matins amb el Comú, on la Consellera Major i consellera delegada de Cultura i Participació Ciutadana, Sra. Meritxell Rabadà, i el Conseller delegat de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Sr. Marc Pons, han tingut l’ocasió d’informar els participants de tot allò que es fa en els departaments de Cultura i Participació Ciutadana, tot exposant les activitats múltiples de les escoles artístiques al llarg de l’any, que estan sempre obertes a persones de totes les edats i receptives a qualsevol mena de proposta que procedeixi del col·lectiu de gent gran de la Parròquia; Quant a Participació, la consellera ha detallat que donen suport a les entitats i que estan a l’escolta de la veu dels ciutadans, tot animant els presents a fer-los arribar les seves propostes, queixes, suggeriments i idees.

El Sr. Marc Pons, ha explicat a l’assistència en què consisteix l’Enllaç i quins serveis ofereix. Ha emfasitzat sobre el fet que el Servei de Joventut  atén pares i avis de joves entre els quals intenten fer de mitjancers en casos necessaris i ha convidat la gent gran a fer-hi una visita i a aportar-hi l’ensenyament d’habilitats que poden compartir amb els joves i transmetre el seu saber. Ha remarcat que l’administració parroquial ha d’estar sempre amb l’orella parada a l’escolta del ciutadà.

Els padrins han fet incís en la importància d’inculcar educació cívica i de reeducar els que hi necessitin. Han ofert la possibilitat d’impartir cursos de cuina i de civisme, i han insistit en el fet que cal destinar parets i murs als aficionats als grafits, amb un control per no haver de considerar la seva expressió pictòrica com una molèstia sinó com a petites “obres d’art”. La darrera idea expressada ha anat en el sentit d’educar també els pares dels joves per a que sàpiguen transmetre valors als seus fills i educar-los convenientment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada