El  ministre de Finances vaticina que en un futur no gaire llunyà els bancs del país es plantejaran fusions. Jordi Cinca creu que el context bancari internacional farà que les entitats, com a mínim, analitzin aquesta possibilitat. Ara bé, Cinca recorda que hi ha una sèrie de factors que determinaran hipotètiques fusions i que abans els bancs han de completar l’adaptació al nou paradigma bancari.

La possibilitat de fusions entre bancs andorrans és una qüestió de la qual s´ha parlat els darrers anys. Sobretot un cop Andorra va comprometre´s a aplicar nous estàndards internacionals i sobretot, l´intercanvi automàtic d´informació fiscal. El ministre de Finances no té cap dubte que en l´actual context econòmic internacional, té sentit que els bancs analitzin hipotètiques fusions.

Tot i així, Cinca no dóna per fet que hi hagi fusions a la banca andorrana i recorda quins factors hi influeixen.

El ministre de Finances recorda que ara el sector centra els esforços a adaptar-se a la normativa internacional i al nou paradigma bancari, marcat per l´intercanvi automàtic. Creu que serà un cop superat aquest procés que els bancs parlaran de fusions.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada