cincaEl ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, ha fet balanç aquest dijous a la tarda del primer atur de dues hores convocat pel Sindicat de Funcionaris de Duana (SFD).

Jordi Cinca ha valorat que les reivindicacions dels treballadors del departament de Tributs i Fronteres han estat compatibles amb que no s’hagi alterat “sobremanera”  la resta de ciutadans. “Crec que s’ha aconseguit aquest equilibri”, ha remarcat.

El ministre ha qualificat de “significatiu” el seguiment de la vaga, especialment en els dos punts fronterers i s’ha felicitat que la direcció del Departament de Tributs i Fronteres hagués acordat amb el sindicat una presència d’agents de servei en les duanes i s’hagués garantit l’atenció telefònica en els despatxos.

El titular de Finances ha indicat igualment que l’afectació sobre el transport de mercaderies ha estat superior en la frontera amb Espanya que no pas a la francesa, on el volum de mercaderies despatxat habitualment és inferior. Igualment ha assenyalat que els advertiments efectuats pel Govern al col·lectiu de transportistes han permès que molts camioners hagin adaptat els seus horaris a l’aturada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada