Cinca, optimista amb l’economia del país

L’última qualificació d’Starndard&Poor’s sobre Andorra confirma les bones perspectives que presenta l’economia, segons el Govern. Tot i això, es reconeix que encara hi ha marge de millora per intentar que el creixement sigui més efectiu entre la població.

Les xifres de millora que apunten els informes tècnics no sempre es reflecteixen immediatament en la vida dels ciutadans. Per tant, des del Govern es reconeix que en aquest sentit sempre hi ha marge de millora. En tot cas el ministre de Finances destaca alguns indicadors que inviten a l’optimisme. Per exemple, ha crescut el nombre d’afiliats a la CASS i s’ha registrat la xifra més baixa dels darrers temps d’inscrits al servei d’Ocupació. Unes dades, segons Jordi Cinca, que apunten no només a l’estabilització de l’economia, sinó també a unes perspectives optimistes. El ministre assegura que “són factors que incideixen en el dia a dia dels ciutadans”. 

L’informe de l’agència de qualificació deixa oberta la porta a una millora de ràting d’Andorra, si culmina positivament les negociacions per l’acord d’associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l’aproximació d’Andorra a institucions com l’FMI. 

Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l’economia. A més, amb uns marges de millora importants a curt i mitjà termini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada