cincaEl ministre portaveu, Jordi Cinca, ha negat aquest dimecres que s’hagi destituït el director de Rtvasa, a diferència del que ha publicat el Diari d’Andorra. Cinca ha reconegut que aquest dimarts a la tarda el cap de Govern va mantenir una reunió amb Francesc Robert, però ha assegurat que ‘no es va arribar a cap conclusió en aquest sentit’.

El ministre ha assegurat que és una qüestió que porta personalment el cap de Govern i, preguntat per si hi hauria hagut converses per pactar una sortida, ha dit que ‘sobre això haurà de respondre el cap de Govern’ ja que durant la reunió de Consell de Ministres no se n’ha parlat ‘formalment’. De la seva banda, el mateix Robert ha explicat que no ha estat destituït i que no acceptaria una sortida pactada perquè no té la intenció de deixar el projecte a mitges.

Jordi Cinca ha assegurat que el cap de Govern no va destituir aquest dimarts el director general de Ràdio i Televisió d’Andorra durant la reunió que van mantenir a la tarda. El ministre ha indicat que ‘el cap de Govern es va reunir amb el senyor Francesc Robert, com ha fet múltiples vegades des que va iniciar les seves responsabilitats, i seria absurd pensar que no van parlar dels temes que recurrentment han anat sortint als mitjans als darrers dies, però no es va arribar a cap conclusió en aquest sentit, o almenys el cap de Govern no ens ho ha fet saber’.

El ministre portaveu ha assegurat que durant la reunió del Consell de Ministres no s’ha parlat de la qüestió, i que en tot cas és el cap de Govern el que hauria d’aclarir la qüestió.

Cinca ha afegit que ‘és evident que viure sota un clima de rumorologia permanent i d’incertesa no és bo ni per un ens públic ni per un ens privat’, i s’ha mostrat convençut que el cap de Govern farà el necessari perquè aquesta incertesa ‘es clogui d’una manera o altra’. També ha assegurat que aquesta incertesa no causa cap malestar ni dins del Govern ni amb el grup parlamentari demòcrata, i ha afegit que durant la reunió d’aquest dimarts del grup, on ell va assistir, no es va parlar de la qüestió.

De la seva banda, durant la compareixença del ministre, el director de Rtvasa, a través del seu compte de Twitter, ha assegurat que ‘el ministre @JordiCinca crec que ho ha aclarit. Estic treballant a @rtvandorra i res no indica el contrari’. Seguidament, ha afegit ‘Alguns mitjans s’han de fer mirar la forma de treballar! El bon periodista contrasta les fonts… malhauradament no tots ho fan! llàstima!’.

Francesc Robert ha negat que el cap de Govern li expressés la seva intenció de destituir-lo, i ha assegurat que no té ‘cap intenció de plegar ni de deixar la feina a mig projecte’. Robert, que no ha confirmat si se li va oferir una sortida pactada, ha afegit que ‘en tot cas, jo no l’acceptaria’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada