cinca2Jordi Cinca ha lamentat que la imatge d’Andorra estigui sortint aquests dies en els mitjans de comunicació espanyols per l’escàndol que afecta l’expresident català Jordi Pujol i els seus comptes irregulars a Andorra. El jutge espanyol Pablo Ruz ha demanat una comissió rogatòria per recaptar informació sobre els comptes de Jordi Pujol Ferrusola.

L’executiu ha reconegut que les notícies dels comptes irregulars que l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol afecten negativament Andorra. Preferiria que el país fos més conegut per l’obertura econòmica a l’exterior.

Per altra banda, els partits presents al parlament de Catalunya, excepte Convergència i Unió, reclamaran a Jordi Pujol que expliqui per què durant 34 anys ha tingut comptes a Andorra sense regularitzar, tot i que no hi està obligat.

El jutge espanyol Pablo Ruz ha demanat una comissió rogatòria a les autoritats judicials del país per recopilar tota la documentació de Banca Privada d’Andorra sobre productes bancaris o fons dels quals hagi estat beneficiari Jordi Pujol Ferrusola.

1 comentari

  1. El Cinca podria haver aprofitat per explicar als seus correligionaris el mal que fa a Andorra acollir mangantes, corruptes i defraudadors… Total la xerrameca de sempre, autocomplaent i avorrida del Cinca… parlar per no dir res…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada