Cinca lamenta la detenció d’Ausàs i referma el compromís d’Andorra per eradicar el contraban

El ministre Portaveu, Jordi Cinca, arran de la detenció de Jordi Ausàs per un delicte de contraban de tabac, ha mostrat sorpresa i ha assegurat que és una mala notícia, i més tenint en compte que es tracta d’una persona que ha tingut responsabilitats públiques. El ministre ha refermat el compromís d’Andorra a l’hora de combatre el contraban, assegurant que és un compromís ‘inqüestionable pels governs veïns’, i ha recordat la recent pujada de les taxes del tabac per evitar que el diferencial de preus sigui massa gran, per ‘evitar en tot moment que el contraban acabi esdevenint de nou un problema de país’.

Jordi Cinca, que ha valorat la detenció Ausàs des de la prudència atès que desconeixia els detalls de les acusacions, ha reiterat que amb la recent pujada de les taxes del tabac ‘estem demostrant capacitat d’anticipació’, i ha afegit que un cop es vegi l’impacte de l’anunciat increment de l’IVA a Espanya, es tornarà a valorar si cal fer una nova pujada dels impostos.

 

ERC expressa la seva consternació

De la seva banda, Esquerra Republicana ha expressat a través d’un comunicat la seva ‘consternació’ per la detenció de l’exconseller de Governació, Jordi Ausàs. En aquest sentit han manifestat que ‘fins allà on és coneguda la seva actuació per Esquerra, Ausàs ha tingut un digne comportament’. Per aquest motiu, consideren que cal respectar la presumpció d’innocència i demanen que s’aclareixin els fets quant abans millor.

2 comentaris

  1. erradicar el contraban pero si es la unica manera de guanyar diners extres amb la crisis i lo que ens roben cada mes,

  2. Ja pot dir el que vulgui, però a andorra també hi ha culpables i ningú fa res. O és que el fabricant que ven 300.000 euros en dos mesos a algú es pensa que és per a consum propi? Només cal veure les marques i controlar mínimament els comptes per veure qui hi ha al darrere.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES