El  ministre portaveu, Jordi Cinca, ha manifestat que entén les reivindicacions de la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, sobre la transferències, reclamant que la població tingui major pes. Ha destacat que és lògic que els cònsols defensin el que més pugui beneficiar les seves parròquies i ha conclòs que, per sobre de tot, el que s’ha de mirar és el conjunt del país. Per aquest motiu, ha destacat que es tracta d’un esforç d’equilibris “i el més perfecte i el més possible” és el que ha presentat el Govern després del treball amb els comuns.
Text: Es tracta de buscar l’equilibri i el que sigui més beneficiós per al conjunt del país més enllà de les parròquies. D’aquesta manera ha posat en relleu el ministre portaveu, Jordi Cinca, que entén el posicionament de la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, sobre les transferències, reclamant que la població tingui major pes. D’aquesta manera, ha remarcat que es tracta d’un esforç d’equilibris “i el més perfecte i el més possible” és el que ha presentat el Govern després del treball amb els comuns.

Cinca ha mostrat “l’absolut respecte” pel posicionament de Marsol, ja que ha manifestat que quan s’és al capdavant d’una institució és lògic que es defensi el que més la pot beneficiar. Així, creu que qualsevol cònsol faria el mateix; és a dir, vetllar per allò que més beneficia la seva parròquia. Tot i així, creu que tothom “ha d’anar cedint”, ja que només d’aquesta manera es podrà aconseguir un acord.

Sobre les diferents propostes que pugui haver sobre la taula, ha conclòs que el més important és que la que prosperi sigui compatible amb l’equilibri de les finances de l’estat, i que el que és evident és que no es pot continuar com fins ara. També ha remarcat la voluntat que aquestes lleis es puguin aprovar abans de la del pressupost, per incloure-hi els nous paràmetres.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada