Foto Tot Mataró

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha renovat Albert Hinojosa en la presidència de l’AREB per als pròxims tres anys. A més, Cinca ha acceptat la renúncia de César Goyache com a membre del consell d’administració de l’AREB i ha nomenat en el seu lloc Joaquim Saurina, especialista en finances, auditoria i control intern i govern corporatiu.

Joaquim Saurina acumula més de 20 anys d’experiència en càrrecs directius en el sector financer, i en firmes de serveis professionals. Recentment ha ocupat un paper destacat en el procés de reestructuració bancària a Espanya, especialment per la seva participació als consells d’administració del Grup BFA-Bankia i de Novagalicia Banco, en representació del FROB (Entitat de Resolució Bancària a Espanya).

A partir d’ara, el consell d’administració de l’AREB està format pel president, Albert Hinojosa, nomenat pel ministre de Finances; pel vicepresident, Armand Pujal, nomenat per l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF), i els consellers Charles Cornut, nomenat també per l’INAF, François Lemasson i Joaquim Saurina, tots dos nomenats pel titular de Finances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada