Cinca fitxa Joaquim Saurina per al consell d’administració de l’AREB

Foto Tot Mataró

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha renovat Albert Hinojosa en la presidència de l’AREB per als pròxims tres anys. A més, Cinca ha acceptat la renúncia de César Goyache com a membre del consell d’administració de l’AREB i ha nomenat en el seu lloc Joaquim Saurina, especialista en finances, auditoria i control intern i govern corporatiu.

Joaquim Saurina acumula més de 20 anys d’experiència en càrrecs directius en el sector financer, i en firmes de serveis professionals. Recentment ha ocupat un paper destacat en el procés de reestructuració bancària a Espanya, especialment per la seva participació als consells d’administració del Grup BFA-Bankia i de Novagalicia Banco, en representació del FROB (Entitat de Resolució Bancària a Espanya).

A partir d’ara, el consell d’administració de l’AREB està format pel president, Albert Hinojosa, nomenat pel ministre de Finances; pel vicepresident, Armand Pujal, nomenat per l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF), i els consellers Charles Cornut, nomenat també per l’INAF, François Lemasson i Joaquim Saurina, tots dos nomenats pel titular de Finances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.