cinca“No ho veig de cap manera perquè no en tinc notícia”, ha respost aquest dimecres el ministre Portaveu, Jordi Cinca, preguntat per la possibilitat que des del Parlament Europeu, la Comissió d’Investigació sobre Blanqueig de Capitals i Evasió Fiscal (PANA) el citi per comparèixer arran de l’aparició del seu nom en els anomenats ‘papers de Panamà’. Encara no hi ha un calendari fixat, ni s’ha aprovat un llistat de compareixents, però fonts de l’Eurocambra apunten que el nom del ministre Portaveu “està sobre la taula”. No obstant, en cas de ser citat, el ministre ha assegurat que no tindrà cap inconvenient en comparèixer i que aprofitarà per fer pedagogia sobre Andorra.

“Es fa difícil fer una valoració d’una qüestió com aquesta, que fa referència a una institució pública de la dimensió del Parlament Europeu, però si arribés el cas, ja ho valoraria”, ha explicat el ministre Portaveu, Jordi Cinca, sobre la seva possible citació per comparèixer a la Comissió del Parlament Europeu d’Investigació sobre el Blanqueig de Capitals i l’Evasió Fiscal (PANA).

Des de l’Eurocambra han explicat a l’ANA que la llista de compareixents “no està tancada” i que els eurodiputats “encara estan discutint el programa de treball”.

Cinca ha explicat que “si arribés el cas, no tindré cap inconvenient si és que es fa dins dels paràmetres legals establerts, perquè hem d’intentar aprofitar totes les ocasions que tinguem per explicar què és Andorra i quina és l’evolució que ha seguit el país durant tots aquest anys”. “Massa sovint és té interès en explicar una Andorra que no és la real, la realitat d’Andorra l’any 99 era la que era, i ara és la que és”, ha conclòs el ministre Portaveu.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada