Cinca explica la seva relació passada amb Mariette Holdings Inc

El ministre Jordi Cinca ha explicat avui en compareixença de premsa, la seva vinculació amb una societat panamenya entre els anys 1999 i el 2000 que no va tenir mai cap tipus d’activitat.

Jordi Cinca va ser l’apoderat de la societat panamenya Mariette Holdings Inc., durant la seva etapa professional vinculat a l’empresa privada. La societat es va constituir per optar a operar de manera més fàcil al mercat de Centreamèrica i Sud-amèrica.

El ministre ha matisat que en aquell moment, l’any 1999, no es pagaven impostos ni tampoc hi havia cap perspectiva de tributar per les activitats econòmiques. Així doncs, constituir aquesta societat no incorporava cap valoració fiscal ni tenia cap conseqüència fiscal.

El ministre ha explicat que l’empresa panamenya no va acabar generant cap tipus d’activitat i no va tenir cap incidència en les seves obligacions legals ni en les de l’empresa on desenvolupava la seva activitat professional. També ha afegit que aquesta societat no té cap tipus de relació amb el seu patrimoni personal. La vinculació de Cinca amb aquesta societat es va acabar l’any 2000, quan es va acabar també la relació professional amb el grup d’empreses per a les quals treballava. Pel que fa la societat panamenya, tal com figura en el registre públic de Panamà, es va dissoldre l’any 2002.

Jordi Cinca ha conclòs la seva voluntat d’aclarir aquesta qüestió davant les notícies aparegudes sobre els anomenats Panamà Papers i de la seva condició actual de persona pública, en un exercici de transparència i per tal de garantir que una qüestió com aquesta actuï en detriment del nom del país

2 comentaris

  1. Ay ay ay !!!
    Això no convenç a ningú !

  2. Coneixent al personatge…, cap sorpresa…, “a suivre…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada