cincaEl  ministre Portaveu, Jordi Cinca, s’ha manifestat sobre la querella que l’expresident del grup Orfund SA, Joan Samarra, ha presentat al Tribunal de Corts contra ell i Manuel Terren per administració deslleial en concurs real amb un delicte d’apropiació indeguda i un delicte de blanqueig. Ha manifestat que desconeix el contingut de la querella però que les pretensions que es recullen al comunicat fet públic aquest dimecres són “totalment falses”. Cinca ha emmarcat aquesta nova acció judicial com un “nou episodi” per “fustigar el Govern” un cop Jordi Alcobé ha deixat el càrrec.

El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha manifestat que les pretensions de la querella que l’expresident del grup Orfund SA, Joan Samarra, ha presentat al Tribunal de Corts contra el propi ministre i Manuel Terren són “totalment falses” i ha remarcat que en aquest cas té el “convenciment” que es tracta d’un “nou episodi” per “fustigar el Govern” un cop Jordi Alcobé ha deixat el seu càrrec.

Cinca ha manifestat que encara no en tenia coneixement d’aquesta nova acció judicial presentada per Samarra i que ha estat notificada a través d’un comunicat de premsa en què es posa en relleu que s’acusa el ministre d’administració deslleial en concurs real amb un delicte d’apropiació indeguda i un delicte de blanqueig, però que en tot cas “la justícia ja dirà el que hagi de dir”. De la mateixa manera, ha remarcat que tampoc no se li va notificar res al respecte de la querella que la mateixa persona va presentar contra ell a Barcelona. “No em va ser mai notificada entenc que perquè no va ser acceptada o perquè no es va arribar a presentar”, ha remarcat, afegint que el coneixement que té d’aquest cas és pel que ha anat sortint als mitjans de comunicació.

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. No és creïble, On estan les querelles contra els mitjans espanyols que va prometre?. Crec que molta gent n’estem tips, tips del Cinca. Desitjo que se’n vagi a casa i que ens foti la pau per sempre més… (políticament parlant, clar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada