El ministre de Finances, Jordi Cinca, creu que és normal que França o qualsevol altre país no vulgui signar un acord de no doble imposició si no es garanteix la implantació d’una fiscalitat directa, i ha afegit que per això, l’establiment d’un IRPF ja es contemplava en la negociació del conveni amb França. Cinca ha manifestat, a més, que la demora en la signatura entra dins de la ‘normalitat’ tenint en compte el canvi de govern a França que ha provocat que el nou executiu vulgui revisar un text que havia signat l’anterior govern.

Jordi Cinca ha recordat que el Govern està treballant en l’avantprojecte de llei de l’IRPF i s’ha mostrat convençut que aquest no és el motiu pel qual encara no està signat l’acord de no doble imposició amb França. Pel que fa a la possibilitat que aquest dimecres apuntava el conseller demòcrata Xavier Montané que França no acceptés el llindar de 40.000 euros proposat pels socialdemòcrates, Cinca ha dit que els llindars encara no estan fixats i que per tant França no s’hi ha pogut manifestar al respecte.

El ministre de Finances ha explicat que el retard en la signatura entra dins de la ‘normalitat’ i l’ha atribuït al canvi de govern a França. A més, ha recordat que la implantació d’un IRPF ja estava contemplada en la negociació que es va dur a terme així com el percentatge del 10%.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada