cincaEl  ministre de Finances, Jordi Cinca, ha valorat aquest dilluns l’encàrrec fet pels Liberals d’Andorra al seu grup parlamentari de presentar davant la Sindicatura una moció de censura contra el cap de Govern. L’ha definit com un acte “d’escenficació política” i ha plantejat que, si finalment es debat al Consell General, “tindrem una altra ocasió de defensar el projecte” del Govern. “I l’endemà continuarem treballant”, ha afegit.

“Em sembla escenificació política, legítima i prevista al reglament”. Així ha definit el ministre de Finances, Jordi Cinca, la moció de censura contra el cap de Govern que prepara el grup parlamentari liberal, a petició de l’Executiva del seu partit. Cinca li ha volgut treure ferro i ha assegurat que, si arriba a la Sindicatura i es convoca una sessió per debatre-la al Consel General, “tindrem una altra ocasió de defensar el projecte davant de la Cambra, de discutir-lo, i l’endemà continuarem treballant”.

El també ministre portaveu ha fet aquesta valoració durant l’entrada a tràmit parlamentari del projecte de pressupost per al 2017. De fet, ha posat com a exemple aquest acte per demostrar que “l’activitat del Govern està dins de la normalitat”, tot recordant que les urnes els han donat “majoria absoluta” i que van sortir reforçats de les eleccions comunals. Per tot plegat, “el Govern només ha de fer una cosa: continuar amb el seu mandat, seguir treballant”. El pressupost permetrà “tirar endavant les nostres polítiques per a l’any 2017”, ha volgut afegir.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada