Cinca: ‘la legalització del matrimoni homosexual no és motiu de debat a hores d’ara per part del Govern’

Jordi Cinca ha assegurat que la legalització del matrimoni entre persones del mateix sexe ‘no és motiu de debat a hores d’ara per part del Govern’. El Portaveu de l’Executiu ha afegit que ‘ni tan sols els promotors de la iniciativa s’han pronunciat en la voluntat d’acabar-la convertint en una demanda legislativa’ i que ‘ja veurem quin nivell de suport tenen’, però que en tot cas ‘ara per ara no ho hem analitzat des d’aquest vessant’. Cinca ha afegit que ‘cadascú tindrà la seva opinió al respecte, però cal dir que en matèria d’adopcions i unions entre parelles homosexuals Andorra té la situació força resolta’.

Jordi Cinca també ha opinat sobre les males relacions entre el copríncep episcopal i el cap de Govern, de les quals es va fer ressò el Diari d’Andorra. El Portaveu del Govern ha tret ferro a aquesta possibilitat i ha dit que ‘no em sembla cap drama’ que no estiguin d’acord amb tot, ‘i fins a cert punt em sembla normal’ perquè ‘cadascú té els seus pensaments, la seva ideologia, les seves creences i per tant això pot provocar que hi hagi desencontres amb qüestions puntuals’. A això ha afegit que ‘el més important és que cadascú té molt clar que per damunt de tot està Andorra i els interessos d’Andorra i que els sàpiguen posar per davant’.

1 comentari

  1. Realment aquest Govern està demostrant que no els hi interessa gens la sensibilitat de la ciutadania que els va votar i amb la que conviuen, ja que a tot el que siguin iniciatives populars s’hi giren de cul!!!
    Espereu que a les properes eleccions qui ens girarem de cul a vosaltres som aquesta ciutadania que està farta de ser ignorada!!!!

Comments are closed.