cincaEl  ministre portaveu, Jordi Cinca, ha valorat aquest dimecres la dimissió de l’exconsellera demòcrata Meritxell Mateu manifestant que cal “respectar i agrair” la seva decisió ja que tal com ella mateixa va manifestar ho feia “per no enrarir l’ambient polític” i “en favor d’un projecte” tal com ha remarcat Cinca, que també ha manifestat que dels correus que s’han fet públics de Mateu es desprèn que “no hi ha haver cap vincle” entre la feina que la consellera feia per a BPA i les decisions del Govern.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha valorat aquest dimecres a la tarda, tot just 24 hores després de l’anunci, la dimissió de l’exconsellera demòcrata Meritxell Mateu. Ha manifestat que cal “respectar i agrair” el seu gest tenint en compte, tal com ella mateixa va dir, que ho feia “per no enrarir l’ambient polític” i “en favor d’un projecte” tal com ha recordat Cinca. A més a més, ha volgut remarcar que dels correus de Mateu que s’han fet públics es desprèn que “no hi ha cap vincle” entre la feina que Mateu desenvolupava per a la BPA i les decisions que va prendre el Govern.

Així, i a preguntes dels mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Cinca no ha volgut valorar les paraules del Partit Socialdemòcrata i de Socialdemocràcia i Progrés assenyalant que s’havia d’anar més enllà i que fins i tot el cas hauria de ser investigat per la Fiscalia. Cinca ha dit que el Govern no pot valorar el que facin els partits polítics “perquè els compet a ells”.

Pel que fa als correus electrònics, Cinca ha dit que “posen en relleu” que el Govern va tramitar el dossier sobre l’asseguradora Allianz “al marge” de la feina que Mateu desenvolupava per a BPA i ha recordat que, tal com va anunciar Martí, aquest dossier serà tramès al Consell General. Per incidir en aquesta desvinculació entre la feina de l’exconsellera i els acords del Govern, Cinca ha destacat que aquest dossier no va acabar prosperant “perquè hi havia unes modificacions legislatives que no convenien en aquell moment” o bé hi havia “dubtes” que van fer que el projecte no tirés endavant.

Sobre la qüestió que arran d’aquests correus es pugui derivar que Martí hagi de donar més explicacions, Cinca ha dit que ja les va donar dimarts davant del Consell General però que si en calen més, les donarà.

Text: ANA, Foto. SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada