El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha desvinculat l’avaria que es va produir dilluns a Internet de les inversions per diversificar l’activitat que està duent a terme Andorra Telecom com per exemple amb l’edifici ‘The Cloud’. D’aquesta manera, ha relacionat aquest problema amb els canvis tecnològics que s’estan duent a terme i ha remarcat que és evident que tant el ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, com els directius d’Andorra Telecom “són conscients dels inconvenients” que ocasionen avaries com aquesta i ha remarcat que “segurament” caldrà reforçar els procesos per quan es produeixin canvis tecnològics, per evitar incidències.

L’avaria que es va registrar dilluns a Internet no té res a veure amb el fet que Andorra Telecom dugui a terme inversions per diversificar la seva activitat econòmica, com per exemple a l’edifici ‘The Cloud’, ja que, de fet, s’estan fent inversions importants per adaptar-se als canvis tecnològics que s’estan produïnt en un sector “molt demandant d’inversions”, tal com ha destacat el ministre portaveu, Jordi Cinca, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d’aquest dimecres.

De fet, Cinca ha relacionat aquesta avaria, precisament, amb aquesta evolució tecnològica i ha remarcat que el fet que “es produexin avaries com la de dilluns no té res a veure amb una falta d’inversió”. És més, ha defensat els canvis tecnològics que es van duent a terme “amb molta freqüència a la companyia”. Per tant, ha destacat que “no es bo insistir en la idea que es descapitalitza” la companyia i això comporta que no es facin inversions estratègiques en tecnologia, tal com han posat en relleu els grups de l’oposició, i ha afegit que de fet Andorra Telecom compta amb més de 200 milions d’euros en reserves i, per tant, i malgrat es tiri endavant el projecte de ‘The Cloud’ continuarà comptant amb els recursos necessaris per fer inversions tecnològiques. Com a exemple, ha manifestat que Andorra Telecom va ser “pionera” en la instal·lació de la fibra òptica.

Cinca ha afegit que l’Executiu, i especialment el ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, que és també president del Consell d’Administració de la companyia, estan “preocupats” per aquests incidents i que s’ha traslladat als responsables d’Andorra Telecom la necessitat que es prenguin els mitjans necessaris per evitar-ho en el futur. D’aquesta manera, ha remarcat que s’és conscient “dels inconvenients generats” per avaries com aquesta i que segurament “caldrà reforçar els processos” perquè quan es donin canvis tecnològics no hi hagi problemes com el de dilluns. 

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. El Cinca té la facultat de prendre a la gent per imbècils… Aquest senyor ha perdut tota credibilitat, el que ha de fer és plegar els trastos i anar cap a casa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada