cincaEl portaveu del Govern , Jordi Cinca, ha mostrat ‘l’absoluta satisfacció de veure que l’equip de Govern es manté en la seva integritat’ després que el cap de Govern, Toni Martí, no acceptés la dimissió del ministre de Presidència, Antoni Riberaygua. Cinca ha aprofitat per declarar que el manteniment d’aquesta integritat ‘estem convençuts que és el que el fa fort, que el que li dóna vàlua en aquest equip de Govern és aquesta entesa que hi ha entre nosaltres i la solidaritat o col·legialitat que hi ha en totes les nostres decisions’.

Antoni Riberaygua va posar el seu càrrec a disposició després que el Govern prengués la decisió de cessar de forma fulminant el director de la Policia, Joan Ramon Peralba, i el director adjunt, Pere Gispert, per l’afer de les escoltes presumptament il·legals.

Riberaygua, que havia estat ministre de Justícia i Interior a l’època, havia manifestat, segons ha confirmat Jordi Cinca, que no es prengués la decisió del cessament amb la celeritat que s’estava fent fins que no es demostrés que els dos directors hi havien tingut alguna implicació o fossin processats.

El portaveu del Govern ha explicat que el ministre Riberaygua ‘actuant des de l’honestedat que el caracteritza, li va semblar que havia de posar el càrrec a disposició del cap de Govern’. Ha afegit que ‘a satisfacció de tots els membres del Govern’ Toni Martí no ho va acceptar i li va demanar que es mantingués al capdavant.

Jordi Cinca ha aprofitat per declarar ‘la satisfacció de veure que ‘l’equip de Govern es manté en la seva integritat’ i que ‘estem convençuts que és el que el fa fort, que el que li dóna vàlua en aquest equip de Govern és aquesta entesa que hi ha entre nosaltres i la solidaritat o col·legialitat que hi ha en totes les nostres decisions’.

1 comentari

  1. Aquesta última parida mental del Cinca no té cap ni peus. La integritat la ha tinguda el ministre Riberaygua al presentar la dimissió. Encara estem esperant la dimissió de l’Alcobé. Aquí política a la espaÑola 100%. Quin cinisme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada