El  ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha respost a l’oposició, que ha demanat explicacions al ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, sobre la seva participació com a accionista únic en una societat, que Jover “no ha de donar cap mena d’explicació”, ja que la seva actuació es troba dins la legalitat i no hi ha cap mena d’incompatibilitat. Ha destacat que aquestes afirmacions són una “deriva absolutament fora de lloc” i “impròpia de persones que fa anys que fan política i que saben perfectament quina és la realitat del país”.

Davant les demandes de transparència per part de l’oposició al ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, sobre la seva participació com a accionista únic en una societat que van crear els seus pares, el ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha posat en relleu que Jover “no ha de donar cap mena d’explicació”, ja que la seva situació “està perfectament dins de la legalitat”. D’aquesta manera, ha destacat que el titular d’Educació té “tot el dret del món de ser accionista d’una societat” de la mateixa forma que “altres responsables polítics” i ha afegit, a més a més, que les incompatibilitats estan “ben definides”.

Cinca ha posat en relleu que aquesta demanda d’explicacions de l’oposició és una “deriva absolutament fora de lloc” afegint que és “impròpia de persones que fa anys que fan política i que saben perfectament quina és la realitat del país”. Considera que aquestes manifestacions “no porten enlloc” i que tenen per objectiu no només “atacar la credibilitat del Govern sinó en general la responsabilitat pública”.

Text i foto. ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada