El titular del Ministeri de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, ha valorat aquest dimecres el ‘clima de negociació i de diàleg’ que hi ha amb els funcionaris en les reunions per abordar la reforma dels complements de jubilació. Cinca ha afirmat que no es deixaran ‘coartar’ pel calendari si segueixen veient ‘voluntat d’avançar’ i ha considerat que disposen de certa ‘flexibilitat’ no tant pel calendari del Consell General sinó precisament per aquest clima de diàleg. Tot i que no ha volgut fer públics els punts d’entesa a què s’han arribat, Cinca ha reconegut que ‘hi ha coses’ i ha indicat que si en el projecte final hi ha elements que s’han anat acordant en les reunions ‘millor que millor’.

Les negociacions amb els funcionaris per reformar els complements de jubilació es podrien allargar ‘mínimament’ si el Govern veu que ‘s’està avançant’ i que hi ha voluntat de diàleg. Així ho ha admès el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, que ha afirmat que no seran ‘presoners del calendari’ i no tallaran la negociació de forma ‘abrupta’ perquè s’arribi a la data marcada del 30 de juny.

Cinca ha manifestat que podrien presentar el projecte de Llei amb el model del Govern en ‘breus dies’ però prefereixen seguir amb el diàleg perquè, encara que no s’arribi a un consens total, ‘si al projecte global hi ha un percentatge d’elements que s’han anat acordant en aquestes reunions millor que millor’.

El ministre s’ha mostrat convençut que ‘hi ha raons de pes que ens porten a redefinir els complements de jubilació’ i que s’ha de fer abans que el problema ‘sigui indissoluble’.

Pel que fa a la participació dels sindicats de la policia en les negociacions, Cinca els ha transmès que ‘les portes estan obertes sempre’ i que ‘tant de bo s’incorporin en la pròxima reunió’.

1 comentari

  1. Venga Cinca, retalla, amb dos collo.s que aixo esta fet !!! No tenen lo que s’ha de tenir per protesta !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada