Cinca veu ‘deplorable’ la insinuació de SAUR sobre la intenció del Govern de portar Vallnet a la fallida

El portaveu del Govern, Jordi Cinca, ha valorat, aquest dimecres, les manifestacions de la societat francesa SAUR en relació a la sentència del Tribunal Constitucional. Segons ha manifestat el ministre, considera ‘francament deplorable’ que s’insinuï que hi ha una voluntat que Vallnet faci fallida. Ha assegurat que el Govern no vol mai que cap empresa faci fallida, ni pels seus propietaris, ni pel nombre de treballadors que hi ha al darrere. Tot i així, ha recordat que l’obligació de l’Executiu és posar tots els mecanismes perquè es faci efectiva la sentència que diu que la societat privada ha de pagar 1,8 milions d’euros.

Aquestes declaracions les ha fet el portaveu del Govern, Jordi Cinca, després d’haver-se conegut la sentència del Tribunal Constitucional i el comunicat que l’empresa francesa SAUR ha publicat en els mitjans escrits del país. Cinca ha reiterat el mateix que ja va dir quan es va conèixer la resolució del Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg, dient que ‘cap d’aquestes sentències posa en entredit que el Govern ha de demanar que es compleixi l’execució de la sentència del Tribunal Superior de Justícia’ que condemna la UTE SAUR-Vallent a pagar 1,8 MEUR per l’afer de la depuradora d’Anyós.

En un dels punts del comunicat de premsa, SAUR demana ‘a les autoritats públiques andorranes que cessin immediatament de procedir, ara ja de forma abusiva i il·legítima, en contra de la nostra sòcia’, Vallnet. Recordem que Vallnet no es pot presentar a cap concurs públic per ser deutora amb l’administració per no haver pagat la UTE la sanció. Però SAUR considera que les accions del Govern ‘responen únicament a motius d’ordre polític i a la finalitat inconfessable de conduir la societat andorrana a una fallida tècnica’.

2 comentaris

  1. I com és que el ministre Cinca no ens va dir quin dia cobrarem els 1.860.000€ que deu el Dolsa a l’Estat?? Li deuen deixar una mica de temps per què pugui organitzar algun altre show dels seus… Qui la fa, la paga, Dolsa!! Per no pagar un multa de trànsit, a mi em van embargar el compte bancari. Qué cony espera el govern?

    1. Bé, avui vol declarar fallida de Vallnet i demá de Seguriser, i vinga, anem fent, com govern no agafi aquest individu i li pari els peus sempre anira fent lo que li surti del c….. i cada dia mes gent sense feina.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES