El ministre portaveu, Jordi Cinca, confia que el procés per a la venda formal de Vall Banc a JC Flowers es vagi completant de manera satisfactòria els pròxims dies. En aquest sentit ha remarcat que no li consta “cap incidència” però ha recordat que es tracta d’un dossier “complex” i que la companyia ha de completar tots els tràmits requerits. Així, ha destacat que s’estan “ultimant” aquests tràmits que no depenen, ha recordat, pròpiament de l’AREB sinó de la pròpia JC Flowers i de l’INAF. També ha remarcat que no li consta, tampoc, cap anomalia pel que fa al fet que els clients ja tinguin accés als seus comptes i ha destacat que s’estan fent amb normalitat i que no hi ha res que “sobresurti”.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha manifestat aquest dimecres en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que li consta que s’estan “ultimant” els tràmits perquè JC Flowers pugui disposar plenament de la llicència per fer-se amb la gestió de Vall Banc, uns tràmits que són feixucs, tal com ha remarcat el ministre.

Així, Cinca ha destacat que sembla que no hi ha “cap incidència” perquè aquest dossier, que ha recordat que és complex, es pugui completar amb tots els tràmits requerits. També ha manifestat que no tots aquests requisits corresponen a l’AREB sinó a la pròpia companyia i a l’INAF i que, per tant, cal esperar a què es vagin complimentant per a la venda formal de l’entitat.

Pel que fa al fet que des de fa dues setmanes els clients ja tinguin accés als seus comptes i si això hauria pogut provocar una retirada massiva de diners, Cinca ha remarcat que no li consta cap anomalia i ha destacat que tot està funcionant “amb força normalitat” sense res que “sobresurti” d’aquesta.

Pel que fa a l’adhesió del Govern a la causa penal per l’afer BPA, ha manifestat que els lletrats ho estan avaluant tot i que ha recordat que es tracta d’un expedient amb uns 30.000 folis i que per tant requereix el seu temps i no ha volgut entrar a valorar el fet que els germans Cierco es personin a la causa contra Joan Pau Miquel.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada