Cinca confirma la dimissió de Casals i l’atribueix a “un cert esgotament”

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha confirmat la dimissió del director de Salut, Josep Casals, i l’ha atribuït a un “cert esgotament” negant que hagi estat per discrepàncies amb la línia que es vol seguir al Ministeri de Salut. De fet, ha recordat que la culminació d’aquest nou model sanitari és fruit de la feina que s’ha anat fent al llarg d’aquests anys i que si Casals no hi hagués estat d’acord hauria dimitit abans.

“Un cert esgotament” i no les discrepàncies amb el nou model sanitari que es vol tirar endavant des del Ministeri de Salut, aquests són els motius que explicarien la dimissió del director de Salut, Josep Casals, tal com ha manifestat el ministre portaveu, Jordi Cinca, que ha confirmat aquesta dimissió.

Així, el ministre portaveu ha confirmat que la setmana passada Casals va presentar la carta de dimissió al ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, i que aquest ha decidit acceptar-la, tot i que serà efectiva d’aquí a unes setmanes, quan es faci la reestructuració pertinent ja que Cinca ha recordat que Casals és cap d’àrea i, per tant, haurà de tornar al seu lloc de treball i també se li haurà de buscar un substitut.

Cinca ha destacat que ha pogut veure la carta de Casals i que de la mateixa no es desprèn les discrepàncies que alguns mitjans han assenyalat sobre aquesta dimissió. A més, ha recordat que Casals ha estat responsable del Departament de Salut amb diferents ministres i que ha dut a terme una tasca d’una “gran responsabilitat” la qual cosa fa comprensible que, segons Cinca, hagi patit “un cert desgast” i, de fet, ha volgut agrair la seva “plena dedicació” al llarg d’aquests anys. Ha afegit que ha estat en tota la feina en què s’ha anat definint les línies que han de culminar en el nou model sanitari i que si no hi hagués estat d’acord la seva dimissió s’hauria produït “abans”.

Aquesta dimissió, però, no endarrereix els terminis en la feina que des del Ministeri s’ha previst i que ha de suposar, tal com ha recordat el ministre portaveu, una reforma sanitària que requerirà de “molta vitalitat” per part de les persones que l’han d’impulsar.

Text i foto: ANA

3 comentaris

  1. Ho he dit alguna altra vegada… aquest ministre té la facultat de prendre la gent per imbècils. Proposo anomenar lo a partir d’ara el JORDI TROLES.

  2. Jajajaja no havia sentit mai una explicació com aquesta…Jeta pura i dura…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.