El  ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha celebrat que “la Justícia hagi tingut, una vegada més, la capacitat de resoldre una qüestió tan complexa”, en relació a la condemna dels excònsols de Sant Julià de Lòria i l’interventor. Ha dit que són “respectuosos” amb la resolució judicial i que tant Monserrat Gil com Josep Maria Altimir conservaran el seu lloc a l’Administració ja que la condemna no té a veure amb la seva feina com a funcionaris de l’Administració general.

El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha celebrat que “la Justícia hagi tingut, una vegada més, la capacitat de resoldre una qüestió tan complexa”. D’aquesta manera ha valorat la condemna dels excònsols de Sant Julià de Lòria i de l’inteventor comunal a través d’una ordenança penal i ha posat en relleu que tant en el cas de Montserrat Gil com en la de l’interventor, Josep Maria Altimir, en res els pot afectar en la seva situació a l’Administració general, ja que no té a veure amb la seva feina com a funcionaris.

Cinca ha manifestat que és tracta d’una “qüestió sentenciada” i que són “respectuosos” amb la condemna. Alhora que ha recordat que es tracta d’una qüestió complexa també ha destacat que “tothom desitjaria que no hagués passat mai”.

Quant a la situació de Gil, ha dit que és funcionària i que és cap d’àrea (de Serveis Sociosanitaris) des d’abans de demanar l’excedència arran de les seves responsabilitats polítiques i que per tant, un cop reincorporada, havia de tornar a aquesta funció, ja que “és un dret que té adquirit”. Pel que fa a l’interventor, ha recordat que la seva situació és la “mateixa” que la de Gil, ja que és funcionari. En els dos casos, ha conclòs, “no han comès el delicte” en vinculació a la seva responsabilitat al Govern i, per tant, la seva feina no es pot veure afectada.

Text i foto: ANA

2 comentaris

  1. La persona menys adequada per fer aquest comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada