cincaEl  ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha assegurat aquest dimecres que “la baixa com a ministre del senyor Alcobé”, formalitzada aquest mateix dimecres amb la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), no modificarà el calendari previst als dossiers que gestionava l’exdirigent, com el de la reforma de la Llei de la Funció Pública. “Ni aquest ni cap altre dossier dels que liderava el senyor Alcobé s’ha de veure afectat en el calendari”, ha dit Cinca. El ministre Portaveu ha assegurat que el Consell de Ministres “no té encara coneixement de quina serà la solució” plantejada pel cap de Govern, Toni Martí, per suplir la baixa deixada per Alcobé al capdavant de la cartera d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions.

“La baixa com a ministre del senyor Alcobé”, formalitzada aquest mateix dimecres amb la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), no modificarà el calendari previst als dossiers que gestionava l’exdirigent, com el de la reforma de la Llei de la Funció Pública, segons ha assegurat aquest dimecres el ministre Portaveu, Jordi Cinca. El portaveu ha assegurat, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que no té “coneixement de quina serà la solució” plantejada pel cap de Govern, Toni Martí, per suplir la baixa deixada per Alcobé al capdavant de la cartera d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions.

Cinca ha assegurat que cap dels dossiers que gestionava el Ministeri que liderava Jordi Alcobé es veurà afectat per la renúncia de l’exministre. El ministre Portaveu, però, ha admès que si la “situació d’interinitat” que viu actualment el Ministeri “durés eternament, sí que es podrien veure afectats”. Cinca ha dit que “els projectes estaven perfectament encarrilats i que els treballs continuen segons el calendari previst”.

“A hores d’ara encara no hi ha formalitzada la decisió, els propers dies el cap de Govern prendrà les decisions que cregui convenients, amb un repartiment de carteres o amb la incorporació d’altres persones, però no tinc encara coneixement de quina serà la solució”, ha dit Cinca, després que aquest dimecres quedés formalitzada la renúncia com a ministre de Jordi Alcobé.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada