cinca2A diferència de l’opinió que Marc Forné ha expressat avui a Ràdio Nacional d’Andorra, el Govern sí que creu que la llei del joc s’aprovarà enguany. Així ho ha assegurat el ministre portaveu, que ha avançat que el text està gairebé enllestit. Per la seva banda, el president del grup parlamentari demòcrata nega que vulguin bloquejar el text al Consell. El president del grup mixt creu que és una mostra més de desgavell entre l´executiu i el grup que li dóna suport.

Un 90% de la llei del joc ja està enllestida. Així ho ha indicat Jordi Cinca, que ha avançat que només queda analitzar el tracte fiscal que hauria de tenir aquesta activitat econòmica.

Cinca, a més, ha estat rotund en negar contactes entre el ministre Antoni Riberaygua i grups inversors interessats a instal·lar casinos al país. Segons ha exposat, “la premisa que es va fixar el ministre Riberaygua va ser no reunir-se amb ningú” fins que el text legal no estigués tancat “perquè el que acaba passant si tens aquests contactes abans de tenir la llei” és que es converteixen en els motius “que deriven en que la llei no acabi prosperant”

Quant a les insinuacions de Marc Forné d´un possible bloqueig de la llei, Cinca s´ha mostrat convençut que el grup parlamentari l´aprovarà. De fet, el mateix president del grup demòcrata, Ladislau Baró, ha negat qualsevol mena de bloqueig. Assegura que “quan el Govern entri a tràmit aquest projecte de llei, tindrà la tramitació corresponent”.

Per la seva banda, el president del grup mixt, Jaume Bartumeu, creu que la qüestió és una mostra més del desgavell entre l´executiu i el grup demòcrata: “Posen coses al programa, promouen creacions de secretaries d’Estat destinades a tirar endavant aquest projecte de llei, moviments internacionals d’estudi, viatges amunt i avall, i ara resulta que hi ha una determinada pressió i ho estan endarrerint”..

Cinca ha informat que es preveu tenir el projecte de llei entrat a tràmit parlamentari abans que acabi aquest període de sessions, perquè pugui ser aprovat abans que finalitzi l´any.

1 comentari

  1. El Sr. Cinca té la facultat de creure que entabana la gent amb el seu bec daurat, i és cert… fins que els coneixes…, a l’aquesta alçada crec que tothom sap qui és el personatge d’avorrit discurs de to mesurat i mirada impossible; no enganya a ningú… Solament alimenta l’ego insaciable, l’afany de poder a qualsevol preu, el servilisme i inconfessables ambicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada