Cinc noves altes en dos dies redueixen a 8 els positius a l’àrea de la Seu

Gràfic d’evolució de la COVID-19 a l’Alt Pirineu i Aran
Gràfic d’evolució de la COVID-19 a l’Alt Pirineu i Aran (Departament de Salut)

El nombre de contagiats de COVID-19 aïllats a domicili a l’àrea del CAP de la Seu s’ha situat per sota de la desena per primera vegada des que van començar a augmentar els contagis.

A data d’avui, els positius en seguiment són 8, cinc menys que els 13 d’ara fa una setmana, després que dijous es va donar 3 noves altes i aquest divendres n’hi ha hagut dues més. Una evolució que ha valorat positivament el Sant Hospital de la Seu, que es manté un dia més sense cap ingressat ni cap cas pendent de resultat.

Aquestes dades han fet que també segueixi baixant el nombre total d’aïllats a domicili a l’entorn de la Seu. Ara són 56, dels quals 20 sospitosos i 28 contactes sense símptomes. Des de l’inici de la pandèmia ja s’ha donat d’alta 393 veïns i veïnes als quals s’ha fet seguiment durant els seus períodes de quarantena.

Davant l’obertura -ahir divendres- de la frontera perquè els habitants d’Andorra puguin entrar a Catalunya, i de la recuperació a partir de dilluns de la mobilitat entre bona part del territori català, des del Sant Hospital han aprofitat per fer una crida perquè la població mantingui els hàbits de protecció elementals per evitar patir un contagi: ús de la mascareta en espais públics, distància d’almenys 2 metres entre persones i rentat freqüent de mans.

TOTES LES NOTÍCIES