Cinc funcionaris del Cos de Policia reben el diploma de tir

Cos de Policia
Els 5 monitors que han adquirit el diploma de tir. Foto: Cos de Policia d’Andorra

El Cos de Policia ha lliurat els diplomes de la formació sobre tir operacional a 5 monitors de tir adscrits a les Àrees de Policia Administrativa i Suport, de Seguretat Ciutadana i Grups Especialitzats i, Policia Judicial i Investigació Criminal, aquest divendres 25 de juny a les 9 hores a l’Edifici Administratiu de l’Obac d’Escaldes-Engordany.

L’acte ha estat presidit pel Director del Departament de Policia, Jordi Moreno. La formació ha estat impartida per dos funcionaris de Policia especialitzats del “Centre de la Police National d’Antibes” de la Policia Nacional de França, en el marc de les accions formatives que el Cos de Policia porta a terme amb la col·laboració de l’Estat francès.

El curs té com a finalitat adquirir els coneixements de tir en diferents situacions amb arma curta i llarga. Els coneixements adquirits, són indispensables per la millora i eficàcia de les tècniques de tir dels monitors, per poder transmetre-les als altres membres del Cos de Policia, tant en la formació inicial  com continuada.

TOTES LES NOTÍCIES