Cinc ferits lleus i una trentena de desallotjats per un incendi a un habitatge de Sant Julià

Els bombers han intervingut, poc després d’un quart de cinc de la tarda, en un incendi que s’ha originat en un habitatge de la carretera de Fontaneda, a Sant Julià de Lòria. No hi ha hagut ferits, però el foc ha provocat danys en un dels pisos.

Una trentena de veïns han estat desallotjats de l’edifici poc després de les16 hores d’aquest dijous. Els bombers han rebut un avís d’incendi i tot sembla indicar que s’hauria originat en les obres de remodelació d’una de les teulades.

“Quan hem arribat teníem tota la teulada afectada”, ha explicat l’oficial Jaume Sánchez. “Hem fet l’evacuació dels veïns d’habitatges per sobre. Ha estat complicat perquè era tot el fals sostre d’un àtic dúplex i hem hagut de tallar tot el fals sostre”, ha afegit.

Tretze efectius del cos de bombers han treballat aquesta tarda en l´incendi que ha afectat la quarta planta del número 16 de la carretera de Fontaneda. Dos camions i una autoescala han treballat durant prop de dues hores en l´extinció del foc.

Fins al punt de l´incendi s´hi han desplaçat també dues ambulàncies. El SUM ha atès cinc persones, amb afectacions per inhalació de fum i crisis d´ansietat, però sense cap evacuat a l´hospital.

L´avís l´ha donat una veïna de l´immoble en veure fum a l´escala i notar una forta pudor a cremat. “Pensava que era la veïna que s’havia deixat una cassola i no, venia de la teualada que s’estava arreglant. He sortit al balcó i ha vist al noi demanant auxili”, ha explicat a RTVA.

L´incendi no ha provocat danys en l´estructura de l´edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *