Cinc consells per depilar-se eficaçment a casa

bella

Encara que sempre hauríem de tenir la pell perfectament depilada, no podem donar-li l’esquena a la realitat i hem de reconèixer que és amb l’arribada de l’estiu quan més pendents estem que aquesta estigui impecable. Per això avui t’oferim cinc senzills consells per depilar eficaçment a casa.

1 Si tens previst depilar-te, exfólia’t preferentment un parell de dies abans (no ho facis el mateix dia, ja que irritarías la pell). Després de la depilació, espera com a mínim un parell de dies abans de tornar-te a exfoliar.
2 Assegura’t que la pell de les teves cames està en perfectes condicions: neta, seca i sense ferides, irritacions o dermatitis.
3 El millor moment per depilar-se és després de l’última dutxa del dia. D’aquesta manera, la pell estarà neta i lliure d’olis o cremes i durant la nit es podrà recuperar mentre descanses.
4 Manté un ordre a l’hora de depilar-te: per cames senceres, comença primer depilant-te les mitges cames, del genoll al turmell. Prossegueix després per les cuixes i acaba amb els engonals.
5 Durant les hores posteriors, evita portar peces ajustades o que puguin fregar la zona depilada -especialment les anglès-, com bikinis o shorts.

Leticia Carrera, directora tècnica dels centres Felicitat Carrera i assessora de Veet adverteix que si durant la depilació detectes algun borrissol que es resisteix a sortir, no hurgues i observa de quin problema es tracta. És molt important saber diferenciar entre un enquistament del borrissol, d’una banda, i els pelets que tenen dificultat per sortir, per un altre. En el primer cas, quan el pèl enquistat presenta un granet vermell, és probable que es tracti d’una inflamació o bé de foliculitis (si té infecció). Has de consultar a l’especialista si detectes que et passa això. En canvi, si el pèl té problemes per sortir però no presenta vermellors ni inflamació, es tracta d’una mica més lleu, que solucionarem realitzant exfoliacions suaus periòdicament i hidratant la pell diàriament, per evitar que es ressequi “.

Ara t’oferim algunes propostes per mantenir la teva pell neta de borrissol indesitjat

Depilació ràpida però de resultat poc duradors

Venus Breeze, de Gillette. Maquineta 2 en 1 que incorpora al seu capçal ovalat una doble banda de gel que proporciona una depilació apurada de manera senzilla i ràpida. Està especialment dissenyada per a les dones que busquen una major comoditat i rapidesa en la seva depilació. Gràcies a la seva doble banda de gel no és necessari l’ús de gels ni escumes. Aquesta està elaborada amb olis botànics i es converteix en una delicada i lleugera escuma que facilita el suau lliscament de la fulla perquè en tan sols una passada, llueixis una pell perfecta durant més temps. A més, el seu capçal ovalat està especialment dissenyat per arribar a les zones més corbes i delicades. El seu preu: 6,99 €.

Crema Depilatòria Suau, de Klorane. Fàcil d’aplicar i agradable d’utilitzar gràcies a la seva textura untuosa, aquesta crema depilatòria elimina eficaçment el pèl, respectant la seva pell. D’una gran suavitat i amb un perfum delicat, deixa les cames impecables i sedoses. En només 6 o 8 minuts, la pell queda neta de pèl. Si després de la depilació s’aplica al Tractament Post Depilatori Dermoprotección Klorane, la pell quedarà més hidratada, suau i setinada i el borrissol triga més a aparèixer.

Per a resultats més duradors

Spawax, de Veet. Inspirat en els dispositius professionals, presenta un disseny que facilita l’ús de la cera calenta i proporciona uns resultats de centre de bellesa, ara a casa. El recipient escalfador fon la cera en pocs minuts -entre 5 i 30- segons la quantitat necessària per a la zona a depilar. A més, aconsegueix mantenir la cera a la temperatura ideal durant tota la sessió, gràcies al termòstat que incorpora. La cera Spawax s’aplica amb l’ajuda d’una espàtula i es retira sense necessitat de bandes. Simplement cal deixar que s’endureixi, esperant entre 30 i 60 segons, perquè formi una tira que es treu fàcilment, d’una sola vegada. El nou de Veet aconsegueix eliminar el borrissol de tan sols dos mil·límetres i funciona amb discos de cera de qualitat professional disponibles en dues fragàncies: Lliris Porpra i Sucre de figa i Orquídia Blanca i Vainilla, que proporcionen suavitat a la pell i deixen un relaxant aroma després de la depilació. El seu preu: 34,99 €.

Braun Silk · Epil 9, de Braun. Ja en la seva versió número 9, aquesta depiladora elèctrica incorpora diverses novetats: el seu capçal és un 40% més ample, de manera que cobreix una superfície encara més gran i elimina més pèl d’una passada; incorpora tecnologia MicoGrip, de pinces més grades, que atrapen millor el pèl d’una sola passada; és resistent a l’aigua i es pot utilitzar en el bany o la dutxa per aconseguir una depilació més suau. El seu preu: 159 €.

Aquaperfect Spa Soft, de Rowenta Beauty. Combina els últims avenços tecnològics perquè durant la depilació sentis el mínim dolor i perquè puguis utilitzar-la fins i tot sota l’aigua, el que converteix la depilació en un autèntic tractament Spa. Posseeix Tecnologia Soft Sensation. Posseeix un capçal amb 10 boles que emeten 2.000 micro-vibracions manant aquest missatge sensorial ràpidament al nostre cervell. La sensació de dolor es redueix perquè el cervell està saturat quan aquesta arriba. Pots utilitzar-la on vulguis, però dins l’aigua la pell està més protegida, els porus estan més oberts i així s’eviten vermellors i es redueix el dolor. Disposa d’un capçal massatges d’efecte drenant i d’un altre exfoliant per preparar la teva pell abans de la depilació, perquè converteixis el bany en la teva més relaxant moment “spa”. El seu preu: 139,99 €

Per oblidar-se de la depilació durant molt de temps

Fotodepiladora Lumea Comfort 2.0, de Philips. L’actualització de la seva fotodepiladora LumeaComfort es presenta ara encara més potent i duradora, un 40% més ràpida i mantenint la seva mateixa mida compacte i lleugera. Es necessiten menys de 30 minuts per completar una sessió i en la teva pròpia casa. Es tracta de la més assequible de la gamma, van oferir un cost per tractament de menys d’1 €. La seva llum d’alt rendiment garanteix una durada de més de 200.000 flaixos oferint una pell suau cada dia durant anys, sense necessitat de reemplaçar la llum. L’exclusiu sensor de color de la pell mesura la complexió de la pell tractada al principi de cada sessió i durant la sessió. Si detecta que el to de pell és massa fosc l’emissió de polsos s’atura automàticament, per evitar danys a la pell. El seu preu: 252,99 €

i-Light PRO 6500, de Remington. Nova fotodepiladora de llum polsada intensa. Segons explica la marca, amb aquest equip s’aconsegueix una reducció permanent del pèl de forma segura i eficaç, per a això només són necessaris tres tractaments. Està clínicament provador i recomanat per dermatòlegs. El seu tret automàtic permet tractar amb rapidesa zones extenses. La seva llum Infigity no necessita recanvis i posseeix un sensor de pell que garanteix que només es tracten els tons de pell adequats. El seu preu: 249,90 €

Per Belleza Activa / AMIC – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES