Cinc apps per sobreviure a les rebaixes a cop de telèfon intel·ligent

Segons les últimes dades del Consumer Barometer de Google, Espanya és un dels països europeus amb major percentatge de població que utilitza smartphones. El 81% dels espanyols són amos de, almenys, un d’aquests dispositius mòbils que s’han convertit en un factor imprescindible durant el seu dia a dia. És especialment en els períodes comercials quan aquests terminals cobren especial rellevància, ja que els consumidors fan ús d’aquests per tal d’optimitzar el seu temps i fer les compres d’una manera més eficient. Per aquest motiu, Tiendeo ha escollit les millors aplicacions mòbils per planificar tota una jornada de rebaixes d’allò més entretinguda.

Parkopedia: Per als que no poden deixar el cotxe a casa ni per anar de rebaixes, Parkopedia ofereix la possibilitat de triar la millor plaça d’aparcament d’entre totes les que es troba al voltant. Per trobar l’estacionament que millor s’adapti a les necessitats dels usuaris, l’app disposa de filtres relacionats amb el preu, els mètodes de pagament o la disponibilitat de places especials (places adaptades, per a cotxes elèctrics, nocturnes, etc.).

HERE Wego: Aquells que prefereixin moure’s en transport públic per la ciutat tenen a Here Wego al seu millor aliat. L’app desenvolupada per Nokia compta amb informació detallada sobre les rutes amb metro, bus i bicicleta.

Tiendeo: Tiendeo.com té tot el necessari per planificar les compres en una sola app. Els usuaris poden informar-se de les millors ofertes al seu voltant amb els més de 100.000 catàlegs i cupons en línia que hi ha disponibles cada mes. A més, per als addictes a les compres, l’app de Tiendeo ha inclòs dues funcionalitats de manera recent: la llista de la compra, en la qual els usuaris poden afegir els productes que vulguin comprar i guardar les retallades amb les promocions per a cada article; i el gestor de targetes de fidelitat, que permet als consumidors alleugerir pes en les seves carteres i accedir de manera ràpida a les targetes de client dels seus negocis favorits.

Flush: Fora de casa no sempre és fàcil trobar banys públics disponibles. Per evitar que les necessitats fisiològiques tallin el ritme de les rebaixes, Flush s’acosta als usuaris un llistat geolocalitzat dels serveis públics que hi ha al seu voltant. Els consumidors podran deixar-se guiar per les recomanacions que altres usuaris hagin realitzat, i fins i tot ells mateixos podran puntuar als urinaris.

Monefy: Per ajudar a saber en què gastem els diners durant les rebaixes està Monefy, una app d’interfície senzilla i intuïtiva que permet introduir ingressos i despeses de manera ràpida, assignant-li una categoria. D’aquesta manera, els usuaris poden saber en tot moment en què s’estan gastant els diners i quin és el balanç del període de temps que desitgin consultar.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.