Ciclisme amb bici estàtica

spinningUna de les formes més divertides de posar-se en forma és l’spinning, un programa d’entrenament que es porta a terme sobre una bicicleta estàtica i que es practica en grup. L’spinning és un sistema d’entrenament fàcil, apte per a tothom, excepte en casos de malalties cardiovasculars.

Aquest entrenament treballa cinc zones cardiovasculars de manera que en vuit setmanes es pot garantir: la millora del sistema cardiovascular, la capacitat mental de percebre millor el propi cos, un millor rendiment de la concentració, poder controlar el pes corporal i baixar el percentatge de greix.

Segons recomanen els experts, cal entrenar unes dues o tres vegades a la setmana, fent uns 20 o 30 minuts d’entrenament cardiovascular, per millorar el sistema cardiovascular i l’estat de fitness en general.

Se sap que fent entrenaments entre el 70-85% de la freqüència cardíaca màxima o el 60-80% de la freqüència cardiovascular de reserva, sense tenir en compte l’escalfament i la tornada a la calma, es millora l’estat general de la salut i del nivell de fitness, a més de poder controlar el pes.

Per Redacció / Tot Sant Cugat