L’Insitut de Música d’Andorra la Vella inicia, a partir d’aquest divendres 7, un Cicle d’Audicions Musicals destinat a apropar la música a tots els públics i a fer conèixer l’espai de formació específic del centre educatiu, que s’estendrà fins al divendres 4 d’abril, amb el lema “Apropa’t a l’Institut de Música”.

Amb aquest objectiu s’han programat un total de cinc audicions que es representaran en diferents equipaments comunals i també en altres espais de la parròquia com la Biblioteca Pública de Govern, situada a Prada Casadet.

S’han programat 3 audicions dirigides al públic infantil, que es representaran al Casal d’Infants El Llamp, a la Ludoteca de Santa Coloma i a la Biblioteca.

Igualment, s’han preparat dues audicions, dirigides principalment al públic adult, que es representaran a les cases pairals de la parròquia: A la nova Casa Pairal d’Andorra la Vella i a la Casa Quim de Dolsa de Santa Coloma.

Totes aquestes Audicions tindran una durada aproximada de 45 minuts i seran a càrrec del claustre de professors de l’Institut de Música d’Andorra la Vella.

La primera de les Audicions, amb el títol “Els Instruments cosins” – “Descobreix diferents tipus d’instruments de la mà de la flauta i del saxòfon: dos instruments que són cosins germans!”, protagonitzada pels professors Efrem Roca – Saxòfon – i Jordi Gendra – flauta travessera -, tindrà lloc el divendres 7, a les sis de la tarda, a la Biblioteca Pública del Govern i serà oberta a tots els públics.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada