Chevrolet Trax

Característiques

Pertanyent a la família dels SUV compactes, el Chevrolet Trax és un vehicle que combina trets esportius, amb un frontal agressiu i un lateral robust, però tot mantenint una imatge aerodinàmica que també ajuda en la conducció.

Les seves dimensions el fan un vehicle adequat en qualsevol situació de conducció. Amb unes dimensions de 4,25 metres de llarg, l’interior acull un ampli habitacle modulable, amb fins a 8 possibilitats diferents de configuració i amb capacitat per a cinc ocupants.

El maleter permet encabir 350 litres, ampliables, amb els seients posteriors plegats, a uns considerables 1.370 litres d’espai planer. El vehicle està disponible en tres nivells d’equipament: LS, LS+ i LT. La versió bàsica inclou alçavidres elèctrics davanters, direcció assistida, control de velocitat amb limitador i funció Start-Stop.

 

Motor

De propulsors, n’hi ha tres de disponibles, dos a benzina i un dièsel. L’opció dièsel és un motor de 130 cavalls, que acredita una velocitat punta de 186 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 9 segons i mig i un consum combinat de 4 litres i mig als 100 quilòmetres.

Pel que fa als motors a benzina, hi ha la variant de 115 cavalls, amb 174 km/h de velocitat màxima i acceleració de 0 a 100 en 12 segons i el consum se situa en els sis litres i mig.

El motor més potent és el 140 cavalls, amb velocitat màxima de 195 km/h, acceleració en menys de 10 segons i consum mitjà de 6 litres i mig.

 

Seguretat

Un dels elements destacats de la seguretat del vehicle és el sistema StabiliTrak, de control d’estabilitat. Es tracta d’un giny que explora la direcció, detecta la trajectòria i s’activa de manera automàtica per ajudar en la conducció.

En funció de la versió, també es pot comptar amb el Control de descens, especialment útil en baixades pronunciades.

El vehicle compta amb coixins de seguretat frontals i laterals, control electrònic d’estabilitat, cinturons davanters amb pretensors, de seguretat de tres punts, tancament de seguretat per als nens, ancoratges ISOFIX per a seients infantils i control electrònic de tracció, entre d’altres.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció