Chevrolet Malibu

Característiques

Sedan espaiós amb ampli maleter. Aquesta és la carta de presentació del Chevrolet Malibu, un vehicle de gairebé 5 metres de longitud.

D’imatge elegant, pot recordar l’Opel Insignia, amb qui comparteix la mateixa plataforma.

A l’interior poden viatjar amb gran confort quatre ocupants, cinc si compten la banqueta central posterior tot i que aquesta és de menys amplitud que la resta de places.

El vehicle està disponible amb dos nivells d’equipament: l’LT+, únicament per a la versió dièsel, i LTZ. El programador de velocitat o la pantalla tàctil, a més de les llandes d’aliatge, són alguns dels elements comuns a les dues opcions.

A banda, la versió LTZ incorpora climatitzador bizonal i sistema d’accés i d’engegada sense claus, entre d’altres.

El Chevrolet Malibu és també un vehicle silenciós, amb un comportament eficient en la carretera. En definitiva, pensat per a la conducció agradable i confortable.

Parlàvem a l’inici de l’ampli maleter. Aquest té una capacitat de 545 litres i és un dels més grans de la categoria.

 

Motor

Hi ha disponibles dues opcions de propulsió, un motor a benzina i un dièsel.

El motor a benzina és un 2.4, amb una potència màxima de 167 cavalls. Acredita una velocitat punta de 204 km/h i accelera de 0 a 100 en 9,5 segons.

El dièsel és un 2.0, amb 160 cavalls de potència. Pot circular a una velocitat màxima de 213 km/h i accelera de 0 a 100 en prop de 10 segons. Pel que fa a consum, en circuit combinat, és de 5 litres als 100 km.

Tots dos propulsors poden anar acoblats o bé a una caixa de canvis manual o bé a una d’automàtic, en els dos casos de sis velocitats.

 

Seguretat

L’equipament de sèrie base en matèria de seguretat en els dos nivells d’equipament inclou sis coixins de seguretat, control d’estabilitat, climatitzador, direcció assistida elèctrica, ajuda a l’engegada en pendent, fre d’estacionament elèctric i sensor d’estacionament posterior, entre d’altres.

Altres elements són: recolzacaps actius, suport lumbar elèctric, sistema de liberació del pedal i indicador de pressió dels neumàtics.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció