Cessió de diversos terrenys del Govern al Comú de Sant Julià de Lòria per a ús públic

Jordi Torres i Josep Majoral
Jordi Torres i Josep Majoral. Foto: Comú de Sant Julià de Lòria

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre el Govern i el Comú de Sant Julià de Lòria per a la cessió provisional de diversos espais afectats pel sistema viari del Pla Sectorial de Noves Infraestructures Viàries (PSNIV). D’aquesta manera, el Govern cedeix gratuïtament els terrenys al Comú de Sant Julià per fer-ne ús públic de manera indefinida.

En concret, es tracta del terreny de 188,49 m2 que queda comprès entre el riu Gran Valira, el camí de la Moixella i la rotonda que connecta la Desviació amb la CG-1 i la CS de Fontaneda; i del de 1.414,94 m2 situat a la traça del vial de la Desviació de Sant Julià de Lòria, entre el pont sobre el riu Valira a l’alçada del C/ Isidre Valls, i el futur túnel de Rocafort, al marge dret del riu Gran Valira.

A més, el Govern també cedeix els terrenys i recinte d’estrep situats vora i sota els viaductes de la boca nord del túnel de la Tàpia, de 199 m2 i de 510 m2 respectivament.

Les despeses de conservació i de condicionament del terrenys per a usos públics aniran a càrrec del consistori lauredià.

TOTES LES NOTÍCIES