Acomiadat el director econòmic del SAAS, Quirze Font. La decisió estava presa però avui s´ha fet efectiva. Font no era de la confiança ni del director del SAAS ni del president del consell d´administració de la CASS. De fet, se´l considera responsable de bona part de les irregularitats detectades al SAAS pel Tribunal de Comptes. Tot i que el cap de Govern volia que l’acomiadament fos causal, Font finalment rebrà una indemnització superior als 60.000 euros.

El comitè directiu del SAAS ha fet efectiu avui l´acomiadament del seu director econòmic, Quirze Font, segons ha pogut saber RTVA. Se´l considera responsable de bona part de les irregularitats que el Tribunal de Comptes va detectar en la gestió del SAAS i de l´hospital.

Font, a qui ja se li ha comunicat el cessament, marxarà amb més de seixanta mil euros a la butxaca. El cap de Govern volia que l´acomiadament fos causal i, per tant, sense indemnització. Però pràcticament totes les decisions que podrien considerar-se irregulars i que s’atribuirien al director econòmic estan signades per l’exdirector general Lluís Burgués.

La decisió de cessar el director econòmic feia dies que estava presa. No tenia ni la confiança del director de l´organisme, Josep Maria Piqué, ni del president del consell d´administració de la CASS, Jean-Michel Rascagneres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada